Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Nougat-topper

16-20 stk.

16 - 20 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Nougat-topper

Ingredienser:

200 g myk nougat
100 g lys sjokolade
1 ts kanel
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)

Små folieformer:

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Smelt forsiktig nougat og sjokolade over vannbad. Rør i kanel, og la massen avkjøles så den kan sprøytes i små topper.

2

Ha nougatmassen i en sprøytepose med tupp, og sprøyt små topper i folieformene. Dryss straks med nøtter. Oppbevares kjølig i en kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.