Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Skumle katter

Kan lages året rundt, ikke bare til Halloween!

1 stykke

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Skumle katter

Ingredienser:

100 g Dr. Oetker Choco Fondant
Dr. Oetker Dekorskrift

preparation

Tilberedning

1

Forarbeid

Del fondanteni tre porsjoner på henholdsvis 10 g, 30 g og 60 g. Av klumpen på 30 gram fjernes en liten bit som skal bli snute. Rull alle de fire bitene runde.

2

Kroppen

Trill den store kulen til en ca.12 cm avlang pølse hvor endene er smalere enn midten (se bilde). De smale endene splittes i to med kniv eller modeleringsutstyr. Dette er benene på katten. Form en krumning på det som er ryggen og lag klørne ved hjelp av små streker nederst på potene.

3

Halen

Rull en 5 cm lang pølse av kulen på 10 gram. Lag hakk rundt den ene halvdelen og fest halen med hjelp av sukkerskrift og tannpirker (eller lignende).

4

Hode

Trill kulen slik at endene blir smalere og bøy disse oppover slik at de danner ørene. Bruk modeleringsutstyr til å markere ører, øyne og munn. Fest snuten med litt sukkerskrift. Fyll øyne og munn med grønn og rød sukkerskrift, tennene tegnes med hvit sukkerskrift. Hodet festes så med sukkerskrift og tannpirker.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.