Vaniljeprodukter

Hva bruker man hvilke vaniljeprodukter til?

Oppdagelsen av vaniljeplanten har påvirket bakehandelen. Som en krydderdronning, brukes vaniljeplanten i mange oppskrifter for å forbedre retter og tilføre en delikat vaniljesmak. I tillegg til toppkvalitets vaniljestenger, er det nå andre vaniljeprodukter tilgjenglig. Dr. Oetker-serien strekker seg fra vaniljepasta til flytende Bourbon vaniljeekstrakt og fra vaniljesukker til vaniljepulver.

Vaniljestang

Hele vaniljestenger inneholder en glatt og mørk vaniljemasse. Dette er vaniljen for den som ønsker å velge noe naturlig. Dr. Oetker vaniljestenger er håndplukkede og perfekte for bruk i kaker, kjeks, desserter og kremer

Vaniljepasta

Vaniljepasta gir oppskrifter en intens vaniljesmak. Den glatte gelen er lett å tilsette søte bakevarer, desserter og kremer. Dr. Oetker Bourbon Vaniljepasta har svarte felkker som er karakteristiske for vanilje og er perfekt til oppskrifter med flytende konsistens slik som klassisk vaniljeis. 

Vaniljeekstrakt

Vaniljeekstrakt med sin intense smak er et av de mest populære vaniljeproduktene som brukes på kjøkkenet. Ulike produsenter tilbyr vaniljeekstrakt med og uten alkohol. 

For nyttig informasjon og smakfulle oppskrifter som inneholder vaniljeekstrakt, se Vaniljeekstrakt.

Vaniljesukker

Kombinerer man den sofistikerte smaken av vanilje med hvitt sukker, får man klassisk vaniljesukker. Siden den har en løs konsistens, kan den brukes i både tørre og flytende oppskrifter. Det er vaniljesukker som gir pisket krem sin klassiske søte vaniljesmak. Dr. Oetker Bourbon Vaniljesukker er populær blant sporadiske bakere, så vel som bakavhengige. 

 

Bourbon vaniljesukker er annerledes enn vanilinsukker. Vi forklarer forskjellene mellom de to produktene.

 

Lær mer om vaniljesukker her.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei