Lemon Melba Cheesecake
ca. 8 stykker
Middels
No-bake ostekake med bringebær.
Ingredienser
Slik gjør du
Bringbærsaus
200 g
bringebær ferske eller fryste
0,25 dl
melis
1 ts
sitronsaft
Kakebunn
200 g
rug- eller grahamskjeks (Digestive)
80 g
smør
Ostefyll
3
Dr. Oetker Gelatinblader
2 dl
fløte
200 g
philadelphiaost
1,5 dl
sukker
1 ts
sitronsaft
Tilberedelse :
60 minutter
1
Bruk en springform 16 cm diameter.
2
Bringbærsaus
Kjør bringbær, melis og sitronsaft i en mikser. Om ønskelig siles bringbærstenene bort.
3
Kakebunn
Knus kjeksen og smelt smøret. Bland det sammen og trykk ut blandingen i springformen. Sett i kjøleskap i ca. 15 minutter.
4
Ostefyll
Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann noen minutter. Varm 1 dl fløte i en kjele. Ta upp gelatinen og klem ut vannet. La det smelte i den varme fløten og rør til alt gelatinet er løst opp. La den avkjøle litt.
5
Rør sammen vaniljesukker, ost og sukker. Tilsett fløteblandingen.
6
Pisk resten av fløten, vend den inn i røren og hell blandingen over kjeksbunnen.Bruk en skje og fordel litt av bringbærsausen over kaken. Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer og server med resten av bringbærsausen.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER