
Pannekaker fylt med jordbær og müsli
ca. 8 porsjoner
Enkel
20 minutter
Pannekaker med deilig, knasende fyll.
Ingredienser
Slik gjør du
Pannekakerøre
60 g
hvetemel
1
egg
1 dl
melk
2 ss
mineralvann med kullsyre
I tillegg
litt
smør eller olje til steking
Fyll
80 g
kremost
50 g
jordbær
50 g
müsli
30 g
hakket sjokolade
Pynt
8
jordbær + 8 tannpirkere
Se produkter
Tilberedelse :
20 minutter
1
Pannekaker
Bland alle ingrediensene i en bolle, og rør godt med en visp til alle klumpene er borte. Ha litt smør eller olje i en varm stekepanne (24cm), og tilsett halvparten av røren. Stek pannekaken gylden på begge sider, før den neste pannekaken stekes. Avkjøl begge pannekakene.
2
Fyll
Skyll jordbærene. Legg 8 jordbær til pynt til side. Resten av jordbærene deles opp i små biter, og blandes med müsli og hakket sjokolade. Smør pannekakene med kremosten, og del opp hver panne kake i fire "kvarter". Fordel fyllet midt på hver pannekakebit.
3
Pynt
Brett over hjørnene på hver pannekakebit, sett et jordbær på toppen, og fest det hele med en tannpirker. Serveres med en gang.
Oppskriftstips
Oppskriften på fyllet egner seg også godt dersom man har pannekakerester fra før.
Tips
Tips: Oppskriften på fyllet egner seg også godt dersom man har pannekakerester fra før.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Tykke og luftige pannekaker![]()

20 MinEnkel
Tykke og luftige pannekaker
20 MinEnkel
Tykke og luftige pannekaker
Vafler![]()

20 MinEnkel
Vafler
20 MinEnkel
Vafler
Følg Dr. Oetker på sosiale medier