
Vafler
ca. 8 - 10 stykker
Enkel
20 minutter
Det smaker alltid godt med vafler!
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Ingredienser
200 g
mykt smør
200 g
melis
1 knivsodd
salt
4
egg , str M/L
200 g
hvetemel
1,5 dl
lettmelk
smør eller olje til steking
Slik gjør du:
Totalt :
20 minutter
Tilberedelse :
20 minutter
1
Pisk smør, melis og salt sammen i en bolle til det blir hvit og luftig. Tilsett eggene ett og ett av gangen, og pisk godt mellom hvert egg.
Sikt hvetemel og bakepulver i en annen bolle og tilsett vaniljesukker. Vend det forsiktig inn i eggeblandingen vekselsvis med melken. La røren hvile 1 time i romtemperatur.
2
Varm opp vaffelhjernet, og spray eller pensle med smør/olje på begge flatene. Fordel forsiktig ca. 1 dl røre i vaffelhjernet. Vaffelen er ferdig når den er gyldenbrun. Server vaflene med hjemmelaget syltetøy og gjerne et dryss med melis.
3
Tips
Vaflene kan stekes på forhånd og varmes før servering på et stekebrett i stekeovnen på 180˚C varmluft i 3-5 minutter.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Pannekaker fylt med jordbær og müsli![]()

20 MinEnkel
Pannekaker fylt med jordbær og müsli
20 MinEnkel
Pannekaker fylt med jordbær og müsli
Tykke og luftige pannekaker![]()

20 MinEnkel
Tykke og luftige pannekaker
20 MinEnkel
Tykke og luftige pannekaker
Følg Dr. Oetker på sosiale medier