Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Bountykuler

Konfekt til den søte juletid.

35 - 40 stykker

Middels 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bountykuler

Bountykuler:

250 g kokos
2 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
400 g kondensert melk
0,25 dl Malibu etter ønske

Overtrekk og pynt:

300 g mørk sjokolade
Dr. Oetker Strøssel Mix eller annen Dr. Oetker strøssel

preparation

Tilberedning

1

Bountykuler

Bland kokos, vaniljesukker og kondensert melk i en skål. Smak eventuelt til med Malibu. Dekk til skålen med plastfolie, og sett kaldt i minst 12 timer.

2

Form massen til kuler, og sett dem tilbake igjen i kjøleskapet til de er helt kalde.

3

Overtrekk og pynt

Hakk sjokoladen i mindre biter, og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovn. Vend kulene i sjokoladen, og legg dem til avkjøling på bakepapir. Pynt med strøssel før sjokoladen stivner.

Oppbevar Bountykulene i en tett beholder i kjøleskap.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.