Marsipanbiter med appelsin og sjokolade
20 - 24 stykker
Enkel
80 minutter
Er du også glad i marsipan og appelsin? Disse bitene smaker nydelig og er enkle å lage. Server de som konfekt eller pakk de pent inn som vertinnegave.
Ingredienser
Slik gjør du
Marsiapnbiter
1 pakke
0,25 dl
appelsinlikør
250 g
marsipan
100 g
nougat
Totalt :
80 minutter
Tilberedelse :
80 minutter
1
Marsipanbiter
Kna marsipanen sammen med appelsinskall og liker, del den i to og trill ut to lange pølser. Trykk marsipanpølsene litt flate, legg på et tynt lag med nougat og legg den andre pølsen oppå. Skjær konfekten i små biter.
2
Overtræk og pynt
Smelt sjokoladen over vannbad og overtrekk marsipanbitene. Dekorer med strøssel før sjokoladen stivner.
Oppbevar konfenten i en lufttett beholder i kjøleskapet.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER