Flag

Marsipanbiter med appelsin og sjokolade

20 - 24 stykker
Enkel
80 minutter
Er du også glad i marsipan og appelsin? Disse bitene smaker nydelig og er enkle å lage. Server de som konfekt eller pakk de pent inn som vertinnegave.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Marsiapnbiter
1 pakkeDr. Oetker Appelsinskall (100 g)
0,25 dlappelsinlikør
250 gmarsipan
100 gnougat
Sjokoladetrekk og pynt
200 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk (smeltet)
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (smeltet)
1

Marsipanbiter

Kna marsipanen sammen med appelsinskall og liker, del den i to og trill ut to lange pølser. Trykk marsipanpølsene litt flate, legg på et tynt lag med nougat og legg den andre pølsen oppå. Skjær konfekten i små biter.

2

Overtræk og pynt

Smelt sjokoladen over vannbad og overtrekk marsipanbitene. Dekorer med strøssel før sjokoladen stivner.

Oppbevar konfenten i en lufttett beholder i kjøleskapet.