Edderkoppcupcakes

Kjempegode cupcakes med morsom dekor

ca. 12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Edderkoppcupcakes

Muffinsdeig:

2 egg
2 dl sukker
2 dl melk
1 dl olje (ikke olivenolje)
4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3 ss Dr. Oetker Bakekakao

Glasur:

200 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)
100 g mørk sjokolade
1 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 dl melis

Pynt:

Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Chokodekor + evt. lakrislisser

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Pisk egg og sukker luftig. Bland alle de tørre ingrediensene sammen. Tilsett de tørre ingrediensene i eggeblandingen skiftevis med melk og olje.

Fyll muffinsformene 2/3 fulle med deig ved hjelp av to spiseskjeer eller en iskremskje. Stek muffinsene på 200ºC i ca. 20 minutter. La muffinsene avkjøles før pynting.

2

Glasur

Smelt sjokoladen over vannbad. Tilbered deretter toppingen ved å røre alle ingrediensene sammen til en kremet konsistens. Ta toppingen på muffinsene med en kniv, eller sprøyt den på med en sprøytepose.

3

Pynt

Dryss rikelig med strøssel. Klipp til ben av lakrislissene, og stikk dem inn i muffinsene. Pynt med dekorskrift, og bruk strøsselperler som øyne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei