Fylte Rubysjokolader

Lekker konfekt med fruktig rubysjokolade fylt med ganache

ca. 20 stykker

Middels 50 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Fylte Rubysjokolader

Ruby sjokoladeskall:

300 g Dr. Oetker Bakesjokolade Ruby (3 poser)

Ganasche:

100 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (1 pose)
1 dl Q-Meieriene kremfløte

preparation

Tilberedning

Ruby sjokoladeskall

Temperer Dr. Oetker Ruby bakesjokolade i en bolle etter posens instruksjon. 

Fyll sjokoladeformen helt opp med den tempererte sjokoladen og bank formen mot bordplaten 3-4 ganger for å fjerne eventuelle luftbobler. Vend formen over bollen og hell ut overskytende sjokolade. Kakk eventuelt litt på siden av formen. Skrap av sjokoladen på toppen og siden av forme med en spatel.

La sjokoladen sette seg, den kan godt settes i kjøleskap. Spar resten av sjokoladen til senere bruk.

Fyll

Hakk Dr. Oetker Mørk Bakesjokolade og ha det i en bolle. Varm opp fløten til rett under kokepunktet og hell den over sjokoladen i to omganger. Rør til det blir jevnt og all sjokolade har smeltet. Ha ganachen i en sprøytepose og la det avkjøles.

Når ganachen er avkjølt fylles de støpte sjokoladene, husk at det må være litt plass til sjokolade på toppen.

Temperer resten av rubysjokoladen som ble satt til side, og fordel den over sjokoladene. Bank formen mot bordet og skrap av overflødig sjokolade. La sjokoladene sette seg før de tas ut av formen.

 

Tips

Spray eventuelt formen med Dr. Oetker sølv- eller gullspray før den fylles med sjokolade. Er sjokoladen temperert riktig bør sjokoladene slippe formen lett.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei