Flag

Julekuler

ca. 20 stykker
Enkel
50 minutter
Dekorativ julekonfekt med marsipan, kokos og sjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser fyll
60 gkokos
60 gmelis
20 gDr. Oetker Bakekakao
200 gmarsipan
200 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk (2 poser)
1 ssbringebærsyltetøy
Overtrekk
150 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
150 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk
150 gDr. Oetker Bakesjokolade Ruby

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk (2 poser)
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Ruby

Fyll

Bland kokos, melis og kakaopulver i en bolle. Riv marsipanen og rør den inn i kokosblandingen.

Smelt 200 gram Dr. Oetker Melk Bakesjokolade, ha den smeltede sjokoladen og bringebærsyltetøyet i kokosblandingen og rør det godt sammen. 

Ta massen opp av bollen og samle den til en klump. Pakk den inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 30 minutter.

Lag ca. 20 kuler med en diameter på ca. 3 cm.


Overtrekk

Smelt/ temperer hver av sjokoladene etter posenes anvisninger. Dypp kulene i de smeltede sjokoladene og dekorer med sjokoladen som er til overs. Ha gjerne sjokoladen i en sprøytepose med en lite rund tipp, da blir det enklere å lage fine mønstre på konfekten.