
Julekuler
ca. 20 stykker
Enkel
50 minutter
Dekorativ julekonfekt med marsipan, kokos og sjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Ingredienser fyll
60 g
kokos
60 g
melis
20 g
200 g
marsipan
1 ss
bringebærsyltetøy
Overtrekk
Slik gjør du:
Tilberedelse :
50 minutter
Fyll
Bland kokos, melis og kakaopulver i en bolle. Riv marsipanen og rør den inn i kokosblandingen.
Smelt 200 gram Dr. Oetker Melk Bakesjokolade, ha den smeltede sjokoladen og bringebærsyltetøyet i kokosblandingen og rør det godt sammen.
Ta massen opp av bollen og samle den til en klump. Pakk den inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 30 minutter.
Lag ca. 20 kuler med en diameter på ca. 3 cm.
Overtrekk
Smelt/ temperer hver av sjokoladene etter posenes anvisninger. Dypp kulene i de smeltede sjokoladene og dekorer med sjokoladen som er til overs. Ha gjerne sjokoladen i en sprøytepose med en lite rund tipp, da blir det enklere å lage fine mønstre på konfekten.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Marsipan uten mandler![]()

20 MinEnkel
Marsipan uten mandler
20 MinEnkel
Marsipan uten mandler
Müslikuler![]()

60 MinEnkel
Müslikuler
60 MinEnkel
Müslikuler
Cocktailknas![]()

40 MinEnkel
Cocktailknas
40 MinEnkel
Cocktailknas
Rudolf er rød på nesen![]()

80 MinEnkel
Rudolf er rød på nesen
80 MinEnkel
Rudolf er rød på nesen
Hjemmelaget vaniljesirup![]()

45 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
45 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
Karamel- og peanøttbarer![]()

255 MinEnkel
Karamel- og peanøttbarer
255 MinEnkel
Karamel- og peanøttbarer
Trøfler med marsipan og honning![]()

40 MinEnkel
Trøfler med marsipan og honning
40 MinEnkel
Trøfler med marsipan og honning
Følg Dr. Oetker på sosiale medier