Julekuler
ca. 20 stykker
Enkel
Dekorativ julekonfekt med marsipan, kokos og sjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser fyll
60 g
kokos
60 g
melis
20 g
200 g
marsipan
1 ss
bringebærsyltetøy
Overtrekk
Tilberedelse :
50 minutter
1
Fyll
Bland kokos, melis og kakaopulver i en bolle. Riv marsipanen og rør den inn i kokosblandingen.
Smelt 200 gram Dr. Oetker Melk Bakesjokolade, ha den smeltede sjokoladen og bringebærsyltetøyet i kokosblandingen og rør det godt sammen.
Ta massen opp av bollen og samle den til en klump. Pakk den inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 30 minutter.
Lag ca. 20 kuler med en diameter på ca. 3 cm.
Overtrekk
Smelt/ temperer hver av sjokoladene etter posenes anvisninger. Dypp kulene i de smeltede sjokoladene og dekorer med sjokoladen som er til overs. Ha gjerne sjokoladen i en sprøytepose med en lite rund tipp, da blir det enklere å lage fine mønstre på konfekten.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Marshmallowgodteri![]()

20 MinEnkel
Marshmallowgodteri
20 MinEnkel
Marshmallowgodteri
Hasselnøttrøfler![]()

30 MinEnkel
Hasselnøttrøfler
30 MinEnkel
Hasselnøttrøfler
Müslikuler![]()

60 MinEnkel
Müslikuler
60 MinEnkel
Müslikuler
Rudolf er rød på nesen![]()

80 MinEnkel
Rudolf er rød på nesen
80 MinEnkel
Rudolf er rød på nesen
Hjemmelaget vaniljesirup![]()

5 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
5 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
Karamel- og peanøttbarer![]()

75 MinEnkel
Karamel- og peanøttbarer
75 MinEnkel
Karamel- og peanøttbarer
Sjokoladeboller med bær![]()

45 MinEnkel
Sjokoladeboller med bær
45 MinEnkel
Sjokoladeboller med bær