Flag

Sjokoladebrekk til påske

ca. 12 porsjoner
Enkel
20 minutter
Lag et fargerikt sjokoladebrekk til påske. Koselig å gi bort og enkel å lage med barna.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Sjokoladebrekk
150 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
150 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk
300 ghvit sjokolade
Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Dr. Oetker Lilla Konditorfarge
sjokoladeegg mini 15-20 stk
Dr. Oetker Sweetheart strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Lilla Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Sweetheart strøssel
1

Ha den mørke, lyse og hvite sjokoladen i hver sin bolle som tåler mikrobølgeovn. 

2

Kjør hver bolle i mikrobølgeovnen og varm i en kort periode på 30 sekunder om gangen, rør mellom hver gang til sjokoladene er jevnt smeltet.

3

Fordel den smeltede hvite sjokoladen i tre boller. Farge to av bollene med henholdsvis rosa og lilla konditorfarge. Start med 2-3 dråper, rør godt og tilsett mer om man ønsker en sterkere farge.

4

Legg bakepapir på et stekebrett. Ha en spiseskje i hver bolle og fordel sjokoladen utover bakepapiret en skje om gangen. Når all sjokoladen er fordelt utover bruk en cocktailpinne eller lignende og dra den gjennom de forskjellige fargene så de går i hverandre. Vipp stekebrettet forsiktig fra side til side slik at sjokoladen ligger i et jevnt lag.

5

Dekorer med mini sjokoladeegg og strøssel. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet og brekk den så opp i passende biter før servering.