Julefudge

En oppskrift for alle søtmonser.

ca. 20 stykker

Vanskelig 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Julefudge

Ingredienser:

1,5 dl fløte
0,5 ts salt
140 g Dr. Oetker Flytende glukose
160 g sukker
2 ss mørk sirup
2,5 ss vann
1 dl melis
ca. 1 ss vann
1,5 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland salt og fløte. Ha glukose, sukker, mørk sirup og vann i en tykkbunnet kjele. Bland til en jevn masse. Kok opp, og la koke til massens temperatur er 124°C. Rør rundt av og til. Ha deretter i fløten under omrøring. Varm på nytt opp til 124°C under omrøring. Ta gryten av varmen, og la massen avkjøles til 90°C. Rør om av og til under avkjølingen.

2

Bland ¾ ss vann, melis og vaniljesukker til en jevn og fast krem. Bland i mer vann (en dråpe om gangen) ved behov.

3

Tilsett meliskremen umiddelbart i den varme massen, og rør kraftig til det blir en jevn masse. Hell alt over i en form kledd med bakepapir, jevn ut på toppen med en slikkepott. La kjølne i minst to timer til fudgen kan skjæres i biter (avkjølingstiden avhenger av hvor tykk den er). Skjær den avkjølte fudgen i biter og server.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei