Julekuler

Dekorativ julekonfekt med marsipan, kokos og sjokolade

ca. 20 stykker

Middels 50 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Julekuler

Ingredienser fyll:

60 g kokos
60 g melis
20 g Dr. Oetker Bakekakao
200 g marsipan
200 g Dr. Oetker Bakesjokolade Melk (2 poser)
1 ss bringebærsyltetøy

Overtrekk:

150 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
150 g Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
150 g Dr. Oetker Bakesjokolade Ruby

preparation

Tilberedning

Fyll

Bland kokos, melis og kakaopulver i en bolle. Riv marsipanen og rør den inn i kokosblandingen.

Smelt 200 gram Dr. Oetker Melk Bakesjokolade, ha den smeltede sjokoladen og bringebærsyltetøyet i kokosblandingen og rør det godt sammen. 

Ta massen opp av bollen og samle den til en klump. Pakk den inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 30 minutter.

Lag ca. 20 kuler med en diameter på ca. 3 cm.

Overtrekk

Smelt/ temperer hver av sjokoladene etter posenes anvisninger. Dypp kulene i de smeltede sjokoladene og dekorer med sjokoladen som er til overs. Ha gjerne sjokoladen i en sprøytepose med en lite rund tipp, da blir det enklere å lage fine mønstre på konfekten.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei