Flag

Makroner

ca. 20 - 30 stykker
Middels
80 minutter
Med to forskjellige fyll: vanilje og sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Makroner
2 pakkerDr. Oetker Hakkede Mandler (100 gram)
3,5 dlmelis
3eggehviter (romtempererte)
0,5 dlsukker
2 ssDr. Oetker Bakekakao , alternativt ønsket konditorfarge
Smørkrem
100 gsmør
2,5 dlmelis
4 ssfløte
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
Sjokoladekrem
1 dlfløte
100 ghakket, mørk sjokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 gram)
Picture - Dr. Oetker Bakekakao , alternativt ønsket konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
1

Kjør mandel og melis i en foodprosessor til en jevn deig.

2

Visp eggehviten luftig, tilsett sukkeret og visp til blandingen er stiv.

3

Vend mandelmassen forsiktig i eggehviten til det er blandet og sikt i kakaoen. Fyll massen i en sprøytepose med en ca 10 mm rund tipp. Sprøyt små runde kaker på et bakepapir.

4

La makronene hvile minst 20 minutter før de stekes på 160 °C i ca 15 minutter.

5

La kakene stå noen minutter før de taes av bakepapiret. La dem avkjøles helt.

6

Smørkrem

Visp smør, melis og fløte til en luftig krem. Tilsett vaniljepaste. Fyll en sprytepose med kremen, og fordel den på makronene som skal ha smørkrem. Sett dem sammen to og to.

7

Sjokoladekrem

Varm opp fløten og hell den over sjokoladen. Rør sammen og la det avkjøle helt, gjerne i kjøleskap over natten. Visp opp kremen og fyll den i en sprøytepose. Fordel kremen på makronene, og legg dem sammen to og to.

8

Makronene oppbevares i en tett boks i kjøleskap.