Flag

Krumkaker med multekrem

ca. 30 stykker
Middels
90 minutter
En av våre klassiske julekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Krumkaker
3egg
1 dlsukker
100 gsmør
1 dlpotetmel
2 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1 dlvann
Multekrem
5 dlfløte
400 gmulter
100 gsukker
4 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje eller frøene fra en vaniljestang
2 - 3 ssLakka multelikør (kan sløyfes)

Se produkter

Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje eller frøene fra en vaniljestang
1

Krumkaker

Pisk egg og sukker til eggedosis, smelt smøret, la avkjøles litt og ha det i blandingen. Rør inn det tørre. Ha til slutt i vann og vaniljesmak. La røren svelle en halv time før krumkakene stekes.

2

Multekrem

Rør sammen multer, sukker og likør. Pisk kremfløte med vaniljesukker til en myk krem. Bland multer og krem. Settes kjølig frem til desserten skal spises. Kremen legges i krumkaken rett før servering.