
Biscotti med sjokolade og sitron
ca. 25 stykker
Middels
60 minutter
Noe knasende godt til kaffekoppen
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Ingredienser
50 g
mykt smør
125 g
sukker
2 ts
revet sitronskall
175 g
hvetemel
50 g
maismel
2
egg
1 pakke
Slik gjør du:
Tilberedelse :
60 minutter
1
Forvarm ovnen til 160 grader, over- og undervarme. Visp smør, sukker og sitronskall. Rør i hvetemel, bakepulver og maismel. Visp eggene lett sammen, og tilsett i deigen. Vend til slutt i hakkede mandler og grovhakket sjokolade.
2
Del deigen i to, og lag to pølser på ca. 25 cm. Legg dem på en stekeplate med bakepapir, med god avstand mellom. Trykk pølsene flate, så de blir ca. 5 cm brede. Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter.
3
Avkjøl kakene på rist i ca. 20-25 minutter. Skjær deretter kakene i 2 cm brede stykker, og legg dem tilbake på stekeplaten med litt mellomrom mellom hvert stykke. Stek kakene midt i ovnen i ytterligere 15 minutter. Avkjøl deretter kakene på en rist.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Chocolate Chip Cookies![]()

40 MinMiddels
Chocolate Chip Cookies
40 MinMiddels
Chocolate Chip Cookies
Smultringer![]()

120 MinMiddels
Smultringer
120 MinMiddels
Smultringer
Vaniljekranser![]()

80 MinMiddels
Vaniljekranser
80 MinMiddels
Vaniljekranser
Havrecrunchies![]()

40 MinMiddels
Havrecrunchies
40 MinMiddels
Havrecrunchies
Amalies vaniljekaker![]()

80 MinMiddels
Amalies vaniljekaker
80 MinMiddels
Amalies vaniljekaker
Christmas-cookies med dekor![]()

80 MinMiddels
Christmas-cookies med dekor
80 MinMiddels
Christmas-cookies med dekor
Regnbuecookies![]()

60 MinMiddels
Regnbuecookies
60 MinMiddels
Regnbuecookies
Følg Dr. Oetker på sosiale medier