Mandelkuler dyppet i sjokolade

Disse kan også lages sukkerfrie

12 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mandelkuler dyppet i sjokolade

Ingredienser:

2 eggehviter
3 dl mandelmel
litt romaroma
2 - 3 ss sukrin

Dekorasjon:

70 g mørk sjokolade , gjerne uten tilsatt sukker
frysetørket jordbær
frysetørket blåbær

preparation

Tilberedning

Bland mandelmel med sukrin og romaroma. Rør inn eggehvitene og la gjerne deigen stå kaldt en stund.

Lag 12 kuler av deigen og dypp dem i smeltet sjokolade. Legg kulene på et bakepair, strø over naturlig jordbær eller blåbær og la dem stivne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei