Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Mandelkuler dyppet i sjokolade

Kan lages sukkerfrie

12 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mandelkuler dyppet i sjokolade

Ingredienser:

2 eggehviter
3 dl mandelmel
litt romaroma
2 - 3 ss sukrin

Dekorasjon:

70 g mørk sjokolade , gjerne uten tilsatt sukker
frysetørket jordbær
frysetørket blåbær

preparation

Tilberedning

Bland mandelmel med sukrin og romaroma. Rør inn eggehvitene og la gjerne deigen stå kaldt en stund.

Lag 12 kuler av deigen og dypp dem i smeltet sjokolade. Legg kulene på et bakepair, strø over naturlig jordbær eller blåbær og la dem stivne.