Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Marsipan med kaffekaramell

Ca. 16 stk.

om 16 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marsipan med kaffekaramell

Ingredienser:

0,5 dl kaffe
50 g sukker
50 g mørk sjokolade
250 g marsipan
0,25 dl Kahlua , konjakk eller whisky
100 g lys sjokolade

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Kok kaffe og sukker i en gryte i 3-4 minutter. Avkjøl sirupen litt, og smelt mørk sjokolade i den lune sirupen. Sett kaffekaramellen i kjøleskapet til den er helt fast.

2

Bland marsipanen med Kahlua, konjakk eller whisky, og del den i 16 like store stykker. Trykk en fordypning i hvert stykke, og fyll det med kaffekaramell. Pakk marsipanen omkring fyllet, og trill til kuler.

3

Smelt den lyse sjokoladen over vannbad. Legg marsipankulene på en gaffel – en av gangen – og dypp dem i sjokoladen. Pynt kulene med mandelflak før sjokoladen stivner. Oppbevares kjølig i en kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.