Marsipan uten mandler

Godt også for mandelspisere...

ca. 30 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marsipan uten mandler

Ingredienser:

6 dl melis
4 dl soyamel
75 g smør
2 ss Dr. Oetker Flytende glukose
1 ts mandelaroma
1 - 2 ss vann
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

Tilberedning

Bland melis og soyamel. Arbeid inn smøret og glukosen. Tilsett mandelaroma og vann. Bland sammen til en smidig deig. Oppbevares i kjøleskap.

1

Teaterkonfekt

Del marsipanen i tre like store deler. La en tredjedel være uten farge. Bland de andre to delene med grønn og rød konditorfarge. Arbeid fargen godt inn, så den blir jevnt fordelt.

2

Kjevle ut den ufargede marsipanen til en flate, ca. 0,5 cm tykk. Kjevle ut den fargede marsipanen oppå. Skjær ut passe store firkanter av konfekten. Oppbevares i plast.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei