Flag

Mørdeigskaker

ca. 50 stykker
Enkel
40 minutter
Laget i tre forskjellige smaksvarianter.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Man behøver ikke bake alle kakene med en gang, denne typen deig kan man fryse for så å steke ved en senere anledning.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
150 gsmør mykt
0,5 dlsukker
2,75 dlhvetemel
0,5 dlpotetmel
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 ssvann
2 forskjellige smaksvarianter
1 tssitronaroma
ca. 10 dråpermandelaroma

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Rør smør og sukker luftig. Tilsett mel, potetmel, vaniljesukker og evt. smakstilsetning. Elt sammen ingrediensene med fingertuppene så raskt som mulig. Hell i vannet og arbeid alt sammen til en deig.

2

Form to ruller som får hvile en time i kjøleskap. Skjær deigen i 1⁄2- cm tykke skiver og legg på en stekeplate. Stek på 175 grader i 10-12 minutter. La kakene avkjøles på platen.

Oppskriftstips

  • Man behøver ikke bake alle kakene med en gang, denne typen deig kan man fryse for så å steke ved en senere anledning.