Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Mørdeigskaker

i 3 forskjellige smaksvarianter

om 50 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mørdeigskaker

Kakedeig:

150 g smør mykt
0,5 dl sukker
2,75 dl hvetemel
0,5 dl potetmel
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ss vann

2 forskjellige smaksvarianter:

1 ts sitronaroma
om 10 dråper mandelaroma

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rør smør og sukker luftig. Tilsett mel, potetmel, vaniljesukker og evt. smakstilsetning. Elt sammen ingrediensene med fingertuppene så raskt som mulig. Hell i vannet og arbeid alt sammen til en deig.

2

Form to ruller som får hvile en time i kjøleskap. Skjær deigen i 1⁄2- cm tykke skiver og legg på en stekeplate. Stek på 175 grader i 10-12 minutter. La kakene avkjøles på platen.