Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladeboller med bær

En litt sunnere variant.

om 6 - 8 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladeboller med bær

Ingredienser:

70 g dadler , hakkede og uten stener
0,5 dl solsikkefrø
0,5 dl gresskarfrø
2 - 3 ss frysetørket blåbær
2 ss kaffe
1,5 - 2 ss Dr. Oetker Bakekakao

Dekorasjon:

60 g hakket sjokolade , gjerne sukkerfri
frysetørket jordbær etter ønske
solsikkefrø etter behov

preparation

Tilberedning

Kjør solsikkefrø og gresskarfrø i en mikser til blandingen får en konsistens lignende mel. Bland i resten av ingrediensene og lag en jevn masse.

Lag kuler av deigen. Smelt sjokoladen i vannbad, dypp kulene i sjokoladen før de rulles i dekorasjonen. La dem hvile på bakepapir til de har stivnet.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.