Sjokoladeboller med bær

En litt sunnere variant av konfekt.

ca. 6 - 8 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladeboller med bær

Ingredienser:

70 g dadler , hakkede og uten stener
0,5 dl solsikkefrø
0,5 dl gresskarfrø
2 - 3 ss frysetørket blåbær
2 ss kaffe
1,5 - 2 ss Dr. Oetker Bakekakao

Dekorasjon:

60 g hakket sjokolade , gjerne sukkerfri
frysetørket jordbær etter ønske
solsikkefrø etter behov

preparation

Tilberedning

Kjør solsikkefrø og gresskarfrø i en mikser til blandingen får en konsistens lignende mel. Bland i resten av ingrediensene og lag en jevn masse.

Lag kuler av deigen. Smelt sjokoladen i vannbad, dypp kulene i sjokoladen før de rulles i dekorasjonen. La dem hvile på bakepapir til de har stivnet.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei