Flag

Hasselnøttrøfler

ca. 10 - 15 stykker
Enkel
390 minutter
Konfekt med hasselnøtter som smelter på tungen
Lag din egen konfekt. Vår oppskrift på hjemmelagde hasselnøttrøfler enkel å lage og resultatet smaker kjempegodt. Hasselnøttene kan byttes ut mot andre nøtter eller tørket frukt.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Hasselnøttrøfler
300 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
50 gsmør
2 ssDr. Oetker Flytende glukose
1,75 dlfløte
1,5 tsDr. Oetker Vanilla Paste
100 ghasselnøtter hakkede

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste

Hakk sjokoladen i små biter og del smøret i terninger.

Kok opp fløten, vaniljepastaen, salt og glukose. Ta kjelen av varmen og rør inn smør og sjokolade til det er helt smeltet. Tilsett også de hakkede hasselnøttene.

La trøffelblandingen hvile i romtemperatur natten over (eller ca. 6 timer).

Pisk trøffelblandingen i ca. 1 minutt med en elektrisk visp og form så kuler av blandingen. Rull kulene i kakao eller hakkede hasselnøtter.