Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladefudge med naturlig dekorasjon

Oppskrift på sukker- og glutenfritt godteri.

12 stykker

Middels 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladefudge med naturlig dekorasjon

Ingredienser:

100 g mørk sjokolade (gjerne sukkerfri)
1 dl fløte
50 g mascarpone
stk. Dr. Oetker Vaniljestenger
2 ss frysetørket jordbær eller blåbær
0,5 - 1 ss sukrin om ønskelig

preparation

Tilberedning

Tilberedning

Hell fløten i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen, tilsett hakket mørk sjokolade og rør om til sjokoladen har smeltet. Tilsett mascarpone, litt av frøene fra vaniljestangen og eventuell søtning, og rør om til det blir en jevn masse. Til slutt tilsettes 1 ss naturlig dekorasjon.

Kle en liten matboks/ brødform eller liknende (ca 7x15 cm) med plastfolie og hell i sjokolademassen. Strø 1 ss naturlig dekorasjon på toppen og la det stivne noen timer i kjøleskap. Skjær sjokoladefudgen i biter når den har stivnet.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.