Sprø vaniljehjerter

Det vil dufte nydelig hjemmebakt!

70 - 80 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sprø vaniljehjerter

Deig:

325 g hvetemel
75 g potetmel
125 g melis
1 stk. Dr. Oetker Vaniljestang
250 g smør , kaldt i terninger
1 eggeplomme str. M/L
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

Dekor om ønskelig:

Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

preparation

Tilberedning

1

Rør siktet hvetemel, potetmel, melis og vaniljesukker sammen i en bolle. Skrap ut frøene fra vaniljestangen, finhakk belgen og ha alt oppi det tørre. Smuldre smøret i melblandingen til det får en konsistens som rasp. Tilsett eggeplomme og samle deigen raskt. Dekk til deigen og sett den i kjøleskap i minst 40 minutter.

2

Sett stekeovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C over- og undervarme.

Dryss mel på bordet før deigen kjevles til den er 1/2 cm tykk. Stikk ut stjerner med en form og legg dem på en stekeplate med bakepapir.

Stek vaniljestjernene i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Avkjøl på en bakerist og oppbevar i en tett kakeboks.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei