Flag

Havretopper med sjokolade

ca. 20 - 30 stykker
Enkel
60 minutter
...og ekte vaniljesukker fra Dr. Oetker
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Småkaker
100 gsmør mykt
150 gsukker
2egg
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
200 ghavregryn
75 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
50 ghasselnøtter hakkede eller skivede
littsjokoladesaus

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Tilberedning

Visp smør, sukker, egg og vaniljesukker til en lett og luftig krem. Rør de øvrige ingrediensene i smørkremen, og sett deigen kaldt i 20 minutter.

2

Ha deigen i små topper på en stekeplate, og trykk dem litt flate. Stek kakene midt i ovnen i ca. 14 min. på 200ºC, og avkjøl dem på rist.

3

Pynt kakene med sjokoladesaus.