
Havretopper med sjokolade
ca. 20 - 30 stykker
Enkel
60 minutter
...og ekte vaniljesukker fra Dr. Oetker
Ingredienser
Slik gjør du
Småkaker
100 g
smør mykt
150 g
sukker
2
egg
200 g
havregryn
75 g
hvetemel
50 g
hasselnøtter hakkede eller skivede
litt
sjokoladesaus
Se produkter
Tilberedelse :
60 minutter
1
Tilberedning
Visp smør, sukker, egg og vaniljesukker til en lett og luftig krem. Rør de øvrige ingrediensene i smørkremen, og sett deigen kaldt i 20 minutter.
2
Ha deigen i små topper på en stekeplate, og trykk dem litt flate. Stek kakene midt i ovnen i ca. 14 min. på 200ºC, og avkjøl dem på rist.
3
Pynt kakene med sjokoladesaus.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Mandel- og appelsinkjeks![]()

60 MinEnkel
Mandel- og appelsinkjeks
60 MinEnkel
Mandel- og appelsinkjeks
Finske brød![]()

65 MinEnkel
Finske brød
65 MinEnkel
Finske brød
Vinterkjeks![]()

60 MinEnkel
Vinterkjeks
60 MinEnkel
Vinterkjeks
Nøttecookies![]()

40 MinEnkel
Nøttecookies
40 MinEnkel
Nøttecookies
Havreflarn![]()

60 MinEnkel
Havreflarn
60 MinEnkel
Havreflarn
Julehjerter![]()

40 MinEnkel
Julehjerter
40 MinEnkel
Julehjerter
Klassiske sjakkruter![]()

45 MinEnkel
Klassiske sjakkruter
45 MinEnkel
Klassiske sjakkruter
Følg Dr. Oetker på sosiale medier