kokosmakroner med sjokolade
12 - 15 stykker
Enkel
En klassiker til jul som smaker ekstra godt med sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Kokosmakroner
4
eggehviter
2 dl
sukker
ca. 250 g
kokosmasse
Tilberedelse :
45 minutter
1
Kokosmakroner
Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alle ingrediensen i kjelen og rør godt over sterk varme. Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen.
Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir.
Stekes på 190 grader til de er gylne, ca 10-12 minutter (avhenger av størrelse).
2
Sjokoladen
Smelt sjokoladen over vannbad, tilsett litt delfiafett for å tynne ut sjokoladen. Dypp bunnene av kokosmakronene i sjokoladen og plasser de på et brett med plast. Sett i kjøleskap for å stivne.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER