
kokosmakroner med sjokolade
12 - 15 stykker
Enkel
45 minutter
En klassiker til jul som smaker ekstra godt med sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Kokosmakroner
4
eggehviter
2 dl
sukker
ca. 250 g
kokosmasse
Se produkter
Tilberedelse :
45 minutter
1
Kokosmakroner
Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alle ingrediensen i kjelen og rør godt over sterk varme. Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen.
Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir.
Stekes på 190 grader til de er gylne, ca 10-12 minutter (avhenger av størrelse).
2
Sjokoladen
Smelt sjokoladen over vannbad, tilsett litt delfiafett for å tynne ut sjokoladen. Dypp bunnene av kokosmakronene i sjokoladen og plasser de på et brett med plast. Sett i kjøleskap for å stivne.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Mandel- og appelsinkjeks![]()

60 MinEnkel
Mandel- og appelsinkjeks
60 MinEnkel
Mandel- og appelsinkjeks
Basisdeig til 3 slag småkaker![]()

40 MinEnkel
Basisdeig til 3 slag småkaker
40 MinEnkel
Basisdeig til 3 slag småkaker
Småkaker som julegensere![]()

45 MinEnkel
Småkaker som julegensere
45 MinEnkel
Småkaker som julegensere
Danske småkaker![]()

40 MinEnkel
Danske småkaker
40 MinEnkel
Danske småkaker
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner![]()

40 MinEnkel
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner
40 MinEnkel
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner
Pepperkakedeig![]()

30 MinEnkel
Pepperkakedeig
30 MinEnkel
Pepperkakedeig
Følg Dr. Oetker på sosiale medier