Flag

Dekortips: Lag blomster av smørkrem med russer tip

ca. 12 porsjoner
Enkel
30 minutter
Med farget frosting kan du lage nydelige blomster ved å bruker en såkalt russer tip.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Basis creamcheese- frosting
320 gmelis
50 gmykt smør
125 gkremost
Dr. Oetker Konditorfarger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Konditorfarger
1

Basis creamcheese- frosting

Bland melis, smør og kremost i en bolle. Pisk med en håndmikser, først ved lav hastighet og deretter ved høy hastighet til kremen er lett og luftig. Er frostingen for tynn kan det tilsettes mer melis.

2

Farge frostingen

Ta av 2/3 av frostingen, som skal brukes til blomstenes ytterste kronblader, og farg med ønsket konditorfarge. Resten av frostingen deles i to porsjoner hvor den ene delen skal brukes til midten av blomstene. Farg med ønsket konditorfarge. Den andre delen er til bladene og farges grønn.

3

Fordeling av frostingen

Picture - russiskblomst2_til-web.jpg

Legg et stykke clingfilm/ plastfolie på bordet. Fordel frostingen til de ytterste kronbladene i en stripe på plasten. Fordel så frostingen som er til det midterste på blomstene i en tynn stripe på midten.

4
Picture - russiskblomst3_til-web.jpg

Rull plastfilmen sammen til en rull.

5
Picture - russiskblomst5_til-web.jpg

Snurr endene på rullen så den blir tett og klipp av den ene enden.

6
Picture - russiskblomst6_til-web.jpg

Gjør klar en sprøytepose med en russer tip og legg rullen i posen med åpningen ned.

7
Picture - russiskblomst8_til-web.jpg

Sprøyt ut blomster av frostingen.

8

Blader

Picture - russiskblomst9_til-web.jpg

Fyll den grønne frostingen i en sprøytepose med en tip for å lage blader, og fordel blader rundt blomstene.