Festkake
ca. 8 - 10 kakestykker
Middels
Sukkerbrød fylt med vaniljekrem og sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Kakefyll
1 pakke
vaniljekrem
100 g
smeltet, mørk sjokolade
Pynt
2 pakker
Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
litt
melis til pynt på kaken
Tilberedelse :
80 minutter
1
Kakebunn
Visp egg og sukker til en fyldig eggedosis. Sikt inn hvetemel blandet med bakepulver, vekselvis med vannet, og rør forsiktig. Hell røren i en smurt form eller i en form kledd med bakepapir (20-22 cm i diameter), og stek kaken på nederste rille i ovnen, på 180 grader i ca. 50 min.
Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen, hvelv kaken forsiktig over på rist.
2
Kakefyll
Del kaken i tre bunner, ha på smeltet sjokolade og vaniljekrem mellom lagene.
3
Dekorasjon
Bland fondanten med konditorfarge. Kjevle ut fondanten og legg den på toppen av kaken, pynt med ulikt strøssel og annen dekor.
Oppskriftstips
Kjevle ut sukkermassen på et bakepapir, bruk litt melis, da blir den lettere å jobbe med.
Tips
Tips:: Kjevle ut sukkermassen på et bakepapir, bruk litt melis, da blir den lettere å jobbe med.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER