Bland salt og fløte. Ha glukose, sukker, mørk sirup og vann i en tykkbunnet kjele. Bland til en jevn masse. Kok opp, og la koke til massens temperatur er 124°C. Rør rundt av og til. Ha deretter i fløten under omrøring. Varm på nytt opp til 124°C under omrøring. Ta gryten av varmen, og la massen avkjøles til 90°C. Rør om av og til under avkjølingen.
Bland ¾ ss vann, melis og vaniljesukker til en jevn og fast krem. Bland i mer vann (en dråpe om gangen) ved behov.
Tilsett meliskremen umiddelbart i den varme massen, og rør kraftig til det blir en jevn masse. Hell alt over i en form kledd med bakepapir, jevn ut på toppen med en slikkepott. La kjølne i minst to timer til fudgen kan skjæres i biter (avkjølingstiden avhenger av hvor tykk den er). Skjær den avkjølte fudgen i biter og server.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri