Sjokoladefudge med naturlig dekorasjon
12 stykker
Enkel
120 minutter
Oppskrift på sukker- og glutenfritt godteri.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
100 g
mørk sjokolade (gjerne sukkerfri)
1 dl
fløte
50 g
mascarpone
1 stk.
2 ss
frysetørket jordbær eller blåbær
0,5 - 1 ss
sukrin om ønskelig
Totalt :
120 minutter
Tilberedelse :
120 minutter
1
Tilberedning
Hell fløten i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen, tilsett hakket mørk sjokolade og rør om til sjokoladen har smeltet. Tilsett mascarpone, litt av frøene fra vaniljestangen og eventuell søtning, og rør om til det blir en jevn masse. Til slutt tilsettes 1 ss naturlig dekorasjon.
Kle en liten matboks/ brødform eller liknende (ca 7x15 cm) med plastfolie og hell i sjokolademassen. Strø 1 ss naturlig dekorasjon på toppen og la det stivne noen timer i kjøleskap. Skjær sjokoladefudgen i biter når den har stivnet.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER