
Sjokoladefudge med naturlig dekorasjon
12 stykker
Enkel
120 minutter
Oppskrift på sukker- og glutenfritt godteri.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Ingredienser
100 g
mørk sjokolade (gjerne sukkerfri)
1 dl
fløte
50 g
mascarpone
1 stk.
2 ss
frysetørket jordbær eller blåbær
0,5 - 1 ss
sukrin om ønskelig
Se produkter
Slik gjør du:
Totalt :
120 minutter
Tilberedelse :
120 minutter
Tilberedning
Hell fløten i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen, tilsett hakket mørk sjokolade og rør om til sjokoladen har smeltet. Tilsett mascarpone, litt av frøene fra vaniljestangen og eventuell søtning, og rør om til det blir en jevn masse. Til slutt tilsettes 1 ss naturlig dekorasjon.
Kle en liten matboks/ brødform eller liknende (ca 7x15 cm) med plastfolie og hell i sjokolademassen. Strø 1 ss naturlig dekorasjon på toppen og la det stivne noen timer i kjøleskap. Skjær sjokoladefudgen i biter når den har stivnet.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Ginger Rocky Road![]()

60 MinEnkel
Ginger Rocky Road
60 MinEnkel
Ginger Rocky Road
Hjemmelaget vaniljesirup![]()

45 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
45 MinEnkel
Hjemmelaget vaniljesirup
Påskeharer med Red Velvet Trøffel![]()

80 MinEnkel
Påskeharer med Red Velvet Trøffel
80 MinEnkel
Påskeharer med Red Velvet Trøffel
Havregrynskuler![]()

60 MinEnkel
Havregrynskuler
60 MinEnkel
Havregrynskuler
Sjokoladebrekk til påske![]()

20 MinEnkel
Sjokoladebrekk til påske
20 MinEnkel
Sjokoladebrekk til påske
Sjokoladekonfekt med frysetørkede bær![]()

40 MinEnkel
Sjokoladekonfekt med frysetørkede bær
40 MinEnkel
Sjokoladekonfekt med frysetørkede bær
Trøffelkuler med ruby-, lys- og mørk bakesjokolade![]()

120 MinEnkel
Trøffelkuler med ruby-, lys- og mørk bakesjokolade
120 MinEnkel
Trøffelkuler med ruby-, lys- og mørk bakesjokolade
Følg Dr. Oetker på sosiale medier