Flag

Avlang sjokobløtkake med fondant og roser

ca. 4 - 6 porsjoner
Middels
90 minutter
Sukkerbrød med sjokoladesmak fylt med krem og bringebær.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Sukkerbrød
3egg
75 gsukker
60 ghvetemel
15 gDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Fyll
4 dlQ-Meieriene kremfløte
1 pakkeDr. Oetker Cream Fix
2 - 6 ssbringebærsyltetøy
Dekorasjon
1 pakkeDr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
Dr. Oetker Rød Konditorfarge
Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls
ca. 20 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Cream Fix
Picture - Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1

Sukkerbrød

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. 

Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. 

Stryk ut i en firkant på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.  

Stek på 210 grader i 7-12 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret.

2

Fyll og montering

Renskjær kantene på sukkerbrødet og lag 3 like store deler. Legg på ca. 2 ss bringebærsyltetøy. 

Pisk Q-kremfløte med Cream Fix. Ta av litt krem som skal brukes til å stryke rundt kaken. Bland inn bringebærsyltetøy. Fordel bringebærkremen i to lag. Stryk resten av kremen rundt og på toppen av kaken. 

3

Dekorering

Picture - Avlang sjoko-bløtkake 2

Farg en del av fondanten med rød og grønn farge, lag roser og blader. 

Kjevle ut den hvite fondanten og legg på bløtkaken. 

Smelt sjokolade, fyll den i et kremmerhus eller pose og skriv tekst på kaken. Dekorer med roser og gylner perler.