Bananbrød med ingefær

Kan også varieres med å tilsette hakket sjokolade.

1 brød

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bananbrød med ingefær

Ingredienser:

100 g smør , romtemperert
2,5 dl sukker
4 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts salt
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 egg
5 bananer , modne
1 pakke Dr. Oetker Kandisert Ingefær

preparation

Tilberedning

1

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme. Smør en avlang brødform, og strø med litt hvetemel.

Bland mel, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle, og rør inn det romtempererte smøret.

2

Mos de modne bananene i en annen bolle og tilsett eggene. Tilsett dette i røren og bland det sammen. Vend inn 3/4 av ingefæren så det er jevnt fordelt. Hell røren i brødformen og strø resten av ingefæren på toppen. Stek i nederste delen av ovnen i ca. 60 minutter.

3

La bananbrødet avkjøles i formen med et kjøkkenhåndkle over. Om det ikke skal serveres med en gang kan det med fordel oppbevares i plast i kjøleskap til dagen etter.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei