Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Bananbrød med ingefær

Hjemmelaget som gleder.

1 brød

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bananbrød med ingefær

Ingredienser:

100 g smør , romtemperert
2,5 dl sukker
4 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts salt
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 egg
5 bananer , modne
1 pakke Dr. Oetker Kandisert Ingefær

preparation

Tilberedning

1

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme. Smør en avlang brødform, og strø med litt hvetemel.

Bland mel, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle, og rør inn det romtempererte smøret.

2

Mos de modne bananene i en annen bolle og tilsett eggene. Tilsett dette i røren og bland det sammen. Vend inn 3/4 av ingefæren så det er jevnt fordelt. Hell røren i brødformen og strø resten av ingefæren på toppen. Stek i nederste delen av ovnen i ca. 60 minutter.

3

La bananbrødet avkjøles i formen med et kjøkkenhåndkle over. Om det ikke skal serveres med en gang kan det med fordel oppbevares i plast i kjøleskap til dagen etter.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.