Flag

Bananbrød med ingefær

1 brød
Middels
80 minutter
Kan også varieres med å tilsette hakket sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gsmør , romtemperert
2,5 dlsukker
4 dlhvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
0,5 tssalt
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2egg
5bananer , modne
85 gkandisert ingefær

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme. Smør en avlang brødform, og strø med litt hvetemel.


Bland mel, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle, og rør inn det romtempererte smøret.

2

Mos de modne bananene i en annen bolle og tilsett eggene. Tilsett dette i røren og bland det sammen. Vend inn 3/4 av ingefæren så det er jevnt fordelt. Hell røren i brødformen og strø resten av ingefæren på toppen. Stek i nederste delen av ovnen i ca. 60 minutter.

3

La bananbrødet avkjøles i formen med et kjøkkenhåndkle over. Om det ikke skal serveres med en gang kan det med fordel oppbevares i plast i kjøleskap til dagen etter.