Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Daddelkuler i sjokolade

Disse daddelkulene er et sunnere alternativ til vanlige romkuler. Kulene dyppes i sjokolade, og pyntes med Dr. Oetkers økologiske strøssel med enten pære- eller solbærsmak. Daddelkulene er perfekt som konfekt til den søte juletid.

om 45 - 50 stykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Daddelkuler i sjokolade

Daddelmasse:

400 g dadler , saftige med sten
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler ( 100 gram)
50 g Dr. Oetker Bakekakao
2 - 3 ss romaroma , etter smak

Dekor:

400 g mørk sjokolade , evt. laktosefri/ vegansk
Dr. Oetker Bloomy Blackcurrant økologisk strøssel
Dr. Oetker Leafy Pear økologisk strøssel

preparation

Tilberedning

1

Daddelmasse

Fjern stenene fra dadlene og hakk de med en stor kniv. Rør alle ingrediensene sammen i en bolle til massen er godt blandet. Trill daddelmassen til kuler på størrelse med store hasselnøtter.

2

Temperert sjokolade

Hakk sjokoladen, og smelt nesten 2/3 av den over vannbad til den er 48-50 ºC (bruk et termometer). Ha resten av sjokoladen i en skål og hell i den smeltede sjokoladen under omrøring til temperaturen er 31-32 ºC.

3

Dekor

Dyp daddelkulene i den tempererede sjokoladen og dryss med strøssel. La sjokoladen herde og oppbevar kulene i en tett beholder.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.