Daddelkuler i sjokolade

Disse daddelkulene er et sunnere alternativ til vanlige romkuler.

ca. 45 - 50 stykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Daddelkuler i sjokolade

Daddelmasse:

400 g dadler , saftige med sten
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler ( 100 gram)
50 g Dr. Oetker Bakekakao
2 - 3 ss romaroma , etter smak

Dekor:

400 g mørk sjokolade , evt. laktosefri/ vegansk
Dr. Oetker Bloomy Blackcurrant økologisk strøssel
Dr. Oetker Leafy Pear økologisk strøssel

preparation

Tilberedning

1

Daddelmasse

Fjern stenene fra dadlene og hakk de med en stor kniv. Rør alle ingrediensene sammen i en bolle til massen er godt blandet. Trill daddelmassen til kuler på størrelse med store hasselnøtter.

2

Temperert sjokolade

Hakk sjokoladen, og smelt nesten 2/3 av den over vannbad til den er 48-50 ºC (bruk et termometer). Ha resten av sjokoladen i en skål og hell i den smeltede sjokoladen under omrøring til temperaturen er 31-32 ºC.

3

Dekor

Dyp daddelkulene i den tempererede sjokoladen og dryss med strøssel. La sjokoladen herde og oppbevar kulene i en tett beholder.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei