Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Dekortips: Sommerfuglkake

Sommerfugl i glade farger.

1 springform

Enkel 25 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Sommerfuglkake

Forslag til dekor:

melis
Dr. Oetker Konditorfarger
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Super Hero
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel
Dr. Oetker Glimmergelé

preparation

Tilberedning

1

Lag en kake i en rund springform. Om kaken skal fylles gjøres dette før den deles i sommerfuglbiter.

2

Når kaken er fylt deles den i 5 biter, se figur 1.

3

Dekk kakebitene med pisket krem eller ønsket frosting og plasser kaken på serveringsfat. Lag en rosa melisglasur og tegn opp og fyll konturene til kropp og vinger.

Dekorskriften bør ligge i lunket vann før bruk slik at den blir mykere å bruke. Marker vingeformene med den gule dekorskriften og pynt med strøssel.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.