Dekortips: Sommerfuglkake

Sommerfugl i glade farger, slå deg løs med fargerikt strøssel.

1 springform

Enkel 25 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Sommerfuglkake

Forslag til dekor:

melis
Dr. Oetker Konditorfarger
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Super Hero
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel
Dr. Oetker Glimmergelé

preparation

Tilberedning

1

Lag en kake i en rund springform. Om kaken skal fylles gjøres dette før den deles i sommerfuglbiter.

2

Når kaken er fylt deles den i 5 biter, se figur 1.

3

Dekk kakebitene med pisket krem eller ønsket frosting og plasser kaken på serveringsfat. Lag en rosa melisglasur og tegn opp og fyll konturene til kropp og vinger.

Dekorskriften bør ligge i lunket vann før bruk slik at den blir mykere å bruke. Marker vingeformene med den gule dekorskriften og pynt med strøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei