Flag

Valnøttbrownie

ca. 24 stykker
Middels
60 minutter
Med glasur med både kesam og crème fraîche
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
200 gmørk sjokolade
50 gsmør
2egg
2,5 dlsukker
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1,5 dlhvetemel
0,25 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gvalnøtter
Glasur
250 gkesam
0,5 dlcrème fraîche
0,75 dlDr. Oetker Bakekakao
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
100 gmørk sjokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Bryt sjokoladen i biter og smelt den over vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett smøret og rør godt.

2

Visp egg, sukker og vaniljesukker luftig og hvitt. Bland i sjokoladen. Bland mel, bakepulver og valnøtter og vend det inn i røren. Rør forsiktig til røren er jevn.

3

Smør og strø en liten form, ca. 20*25 cm. Hell røren i formen og stek på 175 °C i 20- 25 minutter. Kaken skal være litt seig i midten. La kaken avkjøles før glasuren smøres på.

4

Glasur

Bland kesam, crème fraîche, kakao og vaniljesukker til en glatt røre. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovn. Bland i sjokoladen under kraftig røring. Smør glasuren over kaken og del den i firkanter.