Delfiakake
1 stykke
Middels
En av våre klassiske julekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
4 ss
kaffe (sterk)
250 g
Delfiafett (kokosfett)
2
egg
2 - 3 ss
sukker
ca. 175 g
kjeks f.eks Mariekjeks eller annen søt kjeks
2 poser
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Kle en 1 liters brødform med matpapir, alufolie eller gladpack.
2
Smelt sjokolade sammen med kaffe i mikroovn eller over vannbad (ikke rør for mye i sjokoladen).
Smelt delfiafett. Det skal være helt smeltet og litt varmt.
3
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bruk helst romtempererte egg. Bland sjokolade i eggedosisen. Tilsett smeltet fett litt etter litt.
4
Fordeles lagvis i formen med kjeks/ gelehjerter. Legg på gelehjerter til slutt og sett kjølig.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER