
Delfiakake
1 stykke
Middels
40 minutter
En av våre klassiske julekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
4 ss
kaffe (sterk)
250 g
Delfiafett (kokosfett)
2
egg
2 - 3 ss
sukker
ca. 175 g
kjeks f.eks Mariekjeks eller annen søt kjeks
2 poser
Se produkter
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Kle en 1 liters brødform med matpapir, alufolie eller gladpack.
2
Smelt sjokolade sammen med kaffe i mikroovn eller over vannbad (ikke rør for mye i sjokoladen).
Smelt delfiafett. Det skal være helt smeltet og litt varmt.
3
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bruk helst romtempererte egg. Bland sjokolade i eggedosisen. Tilsett smeltet fett litt etter litt.
4
Fordeles lagvis i formen med kjeks/ gelehjerter. Legg på gelehjerter til slutt og sett kjølig.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Påskekake med med sitron og mascarponekrem![]()

90 MinMiddels
Påskekake med med sitron og mascarponekrem
90 MinMiddels
Påskekake med med sitron og mascarponekrem
Festkake![]()

80 MinMiddels
Festkake
80 MinMiddels
Festkake
Juletre laget av sjokoladekake![]()

180 MinMiddels
Juletre laget av sjokoladekake
180 MinMiddels
Juletre laget av sjokoladekake
Snøhvit, engelsk julekake![]()

120 MinMiddels
Snøhvit, engelsk julekake
120 MinMiddels
Snøhvit, engelsk julekake
Dekortips: Sommerfuglkake![]()

25 MinMiddels
Dekortips: Sommerfuglkake
25 MinMiddels
Dekortips: Sommerfuglkake
Dinosaurkake![]()

320 MinMiddels
Dinosaurkake
320 MinMiddels
Dinosaurkake
Pavlova til 17. mai![]()

135 MinMiddels
Pavlova til 17. mai
135 MinMiddels
Pavlova til 17. mai
Følg Dr. Oetker på sosiale medier