Eventyrkaker

Med en herlig smakskombinasjon av aprikos og syrlig kremost blir disse rullekakene en sikker suksess til barnebursdagen.

ca. 10 kakestykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Eventyrkaker

Rullekake:

4 egg
1,5 dl sukker
1 dl hvetemel
0,5 dl potetmel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll:

100 g kremost
0,75 dl melis
2 dl fløte
1 dl aprikospuré (barnemat) eller aprikossyltetøy

Pynt:

Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
grønn marsipan
pisket krem

preparation

Tilberedning

1

Rullekake

Sett ovnen på 225°C. Bland mel, potetmel og bakepulver. Visp egg og sukker luftig, og vend de tørre ingrediensene inn i eggemassen. Ha deigen på en stekeplate med bakepapir (ca. 30x40 cm). Stekes midt i ovnen i 6-8 minutter.

Vend deigen over på sukkerstrødd bakepapir, og trekk papiret fra stekingen forsiktig av. Hvis papiret er vanskelig å få av, kan det pensles med litt kaldt vann.

2

Fyll

Visp fløten og melis. Bland kremosten med aprikospuré. Vend halvparten av den piskede fløten forsiktig i osteblandingen.

Ha blandingen ut over kaken, og rull den sammen ved hjelp av bakepapiret med sukker. Rull kaken sammen på den lange siden, og legg rullen i kjøleskapet et par timer. Skjær deretter kaken i 4 cm tykke skiver.

3

Pynt

Kjevle marsipanen flat, og skjær smale remser (med en kniv eller en kakespore). Ha marsipanremsene rundt hvert kakestykke. Pynt kakene med krem og Prinsesse Lillifee strøssel og evt. sukkerfigurer.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei