Sarah Bernhardt i langpanne
ca. 15 - 20 stykker
Middels
Klassiske Sarah Bernhardt er porsjonskaker, men kan også lages i langpanne.
Ingredienser
Slik gjør du
Tilberedelse :
60 minutter
1
Sjokoladekrem
Varm fløten til kokepunktet og hell over sjokoladen. La stå et par minutter før du rører massen glatt (bruk gjerne en stavmikser). Sett kjølig 4-6 timer, eller til dagen etter.
2
Mandelbunn
Mal mandler, tilsett melis og bakepulver og kna inn eggehviten med hendene. Press massen ut (så godt du kan) i en langpanne med bakepapir, størrelse ca: 20 x 30 cm.
Stek på 210 grader i 10-15 minutter. Avkjøl.
3
Pisk opp sjokoladekremen med håndmikser og stryk den ut på mandelbunnen. Dryss over sølvkuler. Sett i kjøleskapet.
4
Del kaken opp i stenger før du kutter stangen mindre biter. Bruk en god, skarp kniv. Bunnen er litt seig men kan gjerne settes litt i fryser før den deles opp. Oppbevares gjerne i fryser.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Klassisk sjokoladekake med kakao![]()

80 MinMiddels
Klassisk sjokoladekake med kakao
80 MinMiddels
Klassisk sjokoladekake med kakao
Ostekake med vanilje og jordbærgelé![]()

90 MinMiddels
Ostekake med vanilje og jordbærgelé
90 MinMiddels
Ostekake med vanilje og jordbærgelé
Saftig sjokoladekake med bær og hvit sjokoladekrem![]()

100 MinMiddels
Saftig sjokoladekake med bær og hvit sjokoladekrem
100 MinMiddels
Saftig sjokoladekake med bær og hvit sjokoladekrem
Ostekake med blåbær og vanilje![]()

100 MinMiddels
Ostekake med blåbær og vanilje
100 MinMiddels
Ostekake med blåbær og vanilje
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem![]()

120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
Sitronmåne![]()

100 MinMiddels
Sitronmåne
100 MinMiddels
Sitronmåne
Brownie med juletrær av fløtebolleskum![]()

67 MinMiddels
Brownie med juletrær av fløtebolleskum
67 MinMiddels
Brownie med juletrær av fløtebolleskum