
Sarah Bernhardt i langpanne
ca. 15 - 20 stykker
Middels
60 minutter
Klassiske Sarah Bernhardt er porsjonskaker, men kan også lages i langpanne.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Dekor
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Slik gjør du:
Tilberedelse :
60 minutter
1
Sjokoladekrem
Varm fløten til kokepunktet og hell over sjokoladen. La stå et par minutter før du rører massen glatt (bruk gjerne en stavmikser). Sett kjølig 4-6 timer, eller til dagen etter.
2
Mandelbunn
Mal mandler, tilsett melis og bakepulver og kna inn eggehviten med hendene. Press massen ut (så godt du kan) i en langpanne med bakepapir, størrelse ca: 20 x 30 cm.
Stek på 210 grader i 10-15 minutter. Avkjøl.
3
Pisk opp sjokoladekremen med håndmikser og stryk den ut på mandelbunnen. Dryss over sølvkuler. Sett i kjøleskapet.
4
Del kaken opp i stenger før du kutter stangen mindre biter. Bruk en god, skarp kniv. Bunnen er litt seig men kan gjerne settes litt i fryser før den deles opp. Oppbevares gjerne i fryser.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Engelsk englekake![]()

60 MinMiddels
Engelsk englekake
60 MinMiddels
Engelsk englekake
Sjokoladestykker med Mintkrem![]()

60 MinMiddels
Sjokoladestykker med Mintkrem
60 MinMiddels
Sjokoladestykker med Mintkrem
American Brownie![]()

60 MinMiddels
American Brownie
60 MinMiddels
American Brownie
Svart-hvite miniruller![]()

40 MinMiddels
Svart-hvite miniruller
40 MinMiddels
Svart-hvite miniruller
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem![]()

120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
Sitronmåne![]()

100 MinMiddels
Sitronmåne
100 MinMiddels
Sitronmåne
Verdens beste![]()

60 MinMiddels
Verdens beste
60 MinMiddels
Verdens beste
Følg Dr. Oetker på sosiale medier