Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Fylte jordbærmuffins

En smak av sommer.

om 12 - 16 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Fylte jordbærmuffins

Muffinsdeig:

150 g smør mykt
150 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
3 egg
0,5 dl melk
225 g hvetemel
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Jordbærkrem:

2,5 dl fløte
150 g melis
250 g jordbær
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Rør smør, sukker og vaniljesukker luftig. Visp i eggene et om gangen. Rør melk inn i deigen og tilsett hvetemel og bakepulver. Rør deigen sammen og fordel den i muffinsformene. Stek kakene i 20-25 minutter på 175ºC. La kakene avkjøles helt.

2

Jordbærkrem

Skyll og rens bærene og skjær dem i små biter. Visp fløten til krem, og vend jordbærene i. Smak til med litt melis.

3

Pynt

Skjær toppen av muffinsene og lag en fordypning i dem ved å ta vekk litt av muffinsene med en skje. Fordel jordbærkremen i muffinsene, og legg på muffinstoppene igjen. Bland den resterende melisen med litt vann og rød konditorfarge, overtrekk lokket med rød melis og pynt med jordbær.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.