
Sjarmerende 17. mai-muffins
Se produkter
Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper. Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.
Over- og undervarme: 200 °C
Kjør det myke smøret og siktet melis i en kjøkkenmaskin til blandingen blir lys i fargen. Skrap ned fra kantene og tilsett fløte, sitronskall og sitronsaft. Rør godt i et par minutter til. Tilsett farge etter ønske mot slutten.
Kjevle ut den hvite fondanten og stikk ut sirkler, ca. 4-5 cm i diameter. La de tørke over natten.
Lag melisglasur (melis, vann og eventuelt litt sitronsaft), og fest øynene med glasuren. Legg på litt glasur øverst på de tørkede skivene og dypp de i en bolle med mix strøssel.
Ha frostingen i en sprøytepose og sprøyt på topper av frosting på muffinsene. Legg på ansiktene og plasser flaggene.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Summer S'mores cupcakes med rabarbrakompott

Julecupcakes

Sjokolademuffins med overraskelse

Valentine cupcakes

Red velvet cupcakes

Sjoko-rom muffins
