
Pina Colada-muffins
ca. 12 stykker
Middels
60 minutter
Festlig med kokoslikør og marengstopping!
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Muffinsdeig
225 g
ananas uten lake
2 ss
Malibu (kokoslikør)
50 g
smør
1,5 dl
sukker
1
egg
2 dl
hvetemel
Marengstopping
2
eggehviter
2 dl
sukker
1 dl
kokos
Slik gjør du:
Tilberedelse :
60 minutter
1
Muffinsdeig
Finhakk ananas med en stavmikser, og bland med Malibu.
Rør smør, vaniljesukker og sukker hvitt og luftig. Tilsett egg og eggeplommer. Vend forsiktig ananas, hvetemel og bakepulver i deigen.
Fordel deigen i muffinsformer og stek på 175 grader i ca. 10 minutter. Senk deretter varmen til 160 grader.
2
Marengstopping
Visp eggehvitene stive og tilsett sukkeret blandet med vaniljesukker litt om gangen.
Fordel marengsen på de halvstekte muffinsene. Strø deretter over kokos og sett muffinsene tilbake i ovnen. Stek i ytterligere 10-15 minutter, kjenn etter med en stekepinne om muffinsene er ferdige.
La muffinsene avkjøles på rist.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Søte lam![]()

75 MinMiddels
Søte lam
75 MinMiddels
Søte lam
I love NY![]()

60 MinMiddels
I love NY
60 MinMiddels
I love NY
Ugle-cupcakes![]()

90 MinMiddels
Ugle-cupcakes
90 MinMiddels
Ugle-cupcakes
Tivolicupcakes![]()

40 MinMiddels
Tivolicupcakes
40 MinMiddels
Tivolicupcakes
Peppermyntecupcakes![]()

80 MinMiddels
Peppermyntecupcakes
80 MinMiddels
Peppermyntecupcakes
Red velvet cupcakes![]()

100 MinMiddels
Red velvet cupcakes
100 MinMiddels
Red velvet cupcakes
Gulrotcupcakes med cream cheese frosting![]()

60 MinMiddels
Gulrotcupcakes med cream cheese frosting
60 MinMiddels
Gulrotcupcakes med cream cheese frosting
Følg Dr. Oetker på sosiale medier