Gulrotcupcakes

Gulrotcupcakes med kanel og nøtter.

ca. 12 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gulrotcupcakes

Cupcakedeig:

2 gulrøtter (ca. 100g)
75 g smør
2 dl hvetemel
1 dl sukker
1 ts kanel
2 egg
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g hasselnøtter

Topping:

400 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)
1 dl melis
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Skrell og rasp gulrøttene. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, et om gangen. Bland alle de tørre ingrediensene, og vend inn i deigen. Tilsett gulrøtter og hasselnøtter.

2

Fordel deigen i muffinsformene, fyll dem ca 2/3 fulle. Stek på 180 grader i ca. 20 minutter. La dem avkjøles helt før pynting.

3

Topping

Bland kremost, sukker, vaniljesukker og konditorfarge. Prøv deg fram med rød og gul konditorfarge til du får ønsket farge på toppingen.

4

Pynt

Dekorer med marsipanfigurer eller valgfritt strøssel. Oppbevar cupcakene i kjøleskap til servering.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei