Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Gulrotcupcakes

Med kanel og nøtter.

om 12 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gulrotcupcakes

Cupcakedeig:

2 gulrøtter (ca. 100g)
75 g smør
2 dl hvetemel
1 dl sukker
1 ts kanel
2 egg
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g hasselnøtter

Topping:

400 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)
1 dl melis
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Skrell og rasp gulrøttene. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, et om gangen. Bland alle de tørre ingrediensene, og vend inn i deigen. Tilsett gulrøtter og hasselnøtter.

2

Fordel deigen i muffinsformene, fyll dem ca 2/3 fulle. Stek på 180 grader i ca. 20 minutter. La dem avkjøles helt før pynting.

3

Topping

Bland kremost, sukker, vaniljesukker og konditorfarge. Prøv deg fram med rød og gul konditorfarge til du får ønsket farge på toppingen.

4

Pynt

Dekorer med marsipanfigurer eller valgfritt strøssel. Oppbevar cupcakene i kjøleskap til servering.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.