Flag

Red velvet cupcakes

ca. 12 stykker
Middels
100 minutter
Røde og gode, og med krem på toppen.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
3 dlhvetemel
2 ssDr. Oetker Bakekakao
1 tssalt
1 tsDr. Oetker Natron
2 dlsukker
1,5 dlrapsolje
2egg
1 tshvitvinseddik
Dr. Oetker Konditorfarger - rød
1,5 dlkefir
Topping
3 dlfløte
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Dr. Oetker Sweetheart strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger - rød
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Sweetheart strøssel
1

Tilberedning

Sett stekovnen på 200 °C. Sett muffinsformer i muffinsbrett eller fordel doble former på et stekebrett.

2

Bland mel, kakao og natron. I en annen bolle vispes olje og sukker sammen. Tilsett egg og rød konditorfarge under visping. Vend i melblandingen, hvitvinseddik og kefir.

3

Fordel røren i muffinsformene, de fylles litt over halvfulle. Stekes i ovnen i 15- 20 minutter. Kjenn med en bakepinne om kakene er ferdige.

4

La kakene avkjøle helt før dekorering.

5

Visp fløte og tilsett vaniljesukkeret mot slutten av vispingen. Fyll kremen i en sprøytepose med stjernetipp og sprøyt kremen på kakene. Dekorer med Love strøssel. Oppbevares kjølig før servering.