Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre smøret i melblandingen, og rør sammen så det ligner revet ost. Rør halvdelen av melken i melblandingen, og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken sammen med egg, og rør det inn i deigen. Rør 1-2 minutter, til deigen er godt blandet.
Fordel deigen i muffinsformene, og stek kakene ved 175˚C i 20-25 min. Avkjøl kakene på rist.
Bland melis og vaniljeessens, og smuldre smøret i blandingen. Visp først på lav hastighet, og tilsett melken litt av gangen. Tilsett konditorfarge. Visp til icingen er lett og luftig, minst 5 min.
Pynt muffinsene med vaniljeicing og Dr. Oetker Strøssel.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Tilberedelse :40 minutterMiddelsca. 12 stykker