Flag

Tivolicupcakes

ca. 12 stykker
Middels
40 minutter
Festlige cupcakes dekorert med glade farger.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakedeig
125 ghvetemel
150 gsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gsmør
1,25 dlmelk
1egg
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør
Vaniljeicing
250 gmelis
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
75 gsmør
ca. 2 ssmelk
Dr. Oetker Konditorfarger
Pynt
Dr. Oetker Strøssel Mix
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel evt. annen pynt

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger
Picture - Dr. Oetker Strøssel Mix
1

Cupcake-deig

Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre smøret i melblandingen, og rør sammen så det ligner revet ost. Rør halvdelen av melken i melblandingen, og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken sammen med egg, og rør det inn i deigen. Rør 1-2 minutter, til deigen er godt blandet.


Fordel deigen i muffinsformene, og stek kakene ved 175˚C i 20-25 min. Avkjøl kakene på rist.

2

Vaniljeicing

Bland melis og vaniljeessens, og smuldre smøret i blandingen. Visp først på lav hastighet, og tilsett melken litt av gangen. Tilsett konditorfarge. Visp til icingen er lett og luftig, minst 5 min.

3

Pynt

Pynt muffinsene med vaniljeicing og Dr. Oetker Strøssel.