Tivolicupcakes
ca. 12 stykker
Middels
Festlige cupcakes dekorert med glade farger.
Ingredienser
Slik gjør du
Cupcakedeig
125 g
hvetemel
150 g
sukker
1,5 ts
50 g
smør
1,25 dl
melk
1
egg
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør
Vaniljeicing
250 g
melis
75 g
smør
ca. 2 ss
melk
Tilberedelse :
40 minutter
1
Cupcake-deig
Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre smøret i melblandingen, og rør sammen så det ligner revet ost. Rør halvdelen av melken i melblandingen, og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken sammen med egg, og rør det inn i deigen. Rør 1-2 minutter, til deigen er godt blandet.
Fordel deigen i muffinsformene, og stek kakene ved 175˚C i 20-25 min. Avkjøl kakene på rist.
2
Vaniljeicing
Bland melis og vaniljeessens, og smuldre smøret i blandingen. Visp først på lav hastighet, og tilsett melken litt av gangen. Tilsett konditorfarge. Visp til icingen er lett og luftig, minst 5 min.
3
Pynt
Pynt muffinsene med vaniljeicing og Dr. Oetker Strøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER