Hjertekake

Sjarmerende kake med krem i tre smaker.

ca. 6 - 8 porsjoner

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Hjertekake

Flatt sukkerbrød til en plate:

3 egg
75 g sukker
75 g hvetemel
0,75 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll og dekor:

5 dl Q-Meieriene kremfløte
1 pakke Dr. Oetker Cream Fix
2 - 3 ss jordbærsyltetøy
50 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
1 pose Dr. Oetker Geléhjerter

preparation

Tilberedning

1

Sukkerbrød

Lag to sukkerbrød, oppskriften er til ett sukkerbrød.

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle, og vend dette forsiktig inn i eggemassen. Stryk røren ut på en stekeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse. 

Stek på 210 grader i 5-7 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret. 

2

Montering og dekorering

Skjær ut en sjablong/ bruk en hjerteutstikker og lag tre hjerter ut av de to sukkerbrødene.

Pisk kremfløte med Cream Fix og fordel kremen i tre skåler. I de forskjellige skålene røres henholdsvis 2-3 ss syltetøy, 50 gram smeltet sjokolade og  1 ts vaniljepasta. Fordel kremene i sprøyteposer med stor rund tipp. 

Monter kaken med å sprøyte sjokoladekrem på nederste bunn, legg på en bunn og sprøyt på jordbærkremen. Til slutt legges siste lag , og vaniljekremen sprøytes på. Dekorer med gelehjerter på toppen.  

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei