Konfektkake med gull

Gi kaken et eksklusivt preg med gullstrøssel

ca. 12 kakestykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Konfektkake med gull

Kakedeig:

60 g mørk sjokolade
50 g mykt smør
75 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
2 eggeplommer
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
50 g mandelmel
2 eggehviter

Glasur:

250 g mørk sjokolade
2 dl fløte
4 ss smør

Dekorasjon:

Dr. Oetker Black & Gold

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett stekeovnen på 190°C varmluft og smør en springform, Ø 22 cm.

Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk smør, sukker og vaniljepasta sammen i en bolle, pisk så i eggeplommene en av gangen. Rør i sjokoladen, mandlene og mandelmelet. Pisk eggehvitene stive, og vend dem forsiktig inn i deigen.

Fordel deigen i den smurte springformen, og stek kaken i 15-20 min. Avkjøl kaken på rist.

2

Glasur og pynt

Hakk den mørke sjokoladen og ha den i en bolle. Varm opp fløte og smør til rett under kokepunktet, og hell det over sjokoladen. La blandingen stå i 5-10 minutter slik at sjokoladen smelter. Rør det deretter godt sammen.

Sett kaken på en rist med papir under. Fordel glasuren utover kaken og dekorer med gullstrøssel. La glasuren sette seg før den løftes med stekespader over på et serveringsfat.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei