Flag

American Brownie

1 liten langpanne
Middels
60 minutter
Brownie blir alltid godt mottatt!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
50 ghakkede hasselnøtter
150 gsmeltet smør
1,5 dlDr. Oetker Bakekakao
4egg
3 dlsukker
2,5 dlhvetemel
100 ghakket sjokolade
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Glasur
1 dlfløte
150 gmørk sjokolade
50 ghakkede hasselnøtter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Sett ovnen på 175 °C.

2

Bland hasselnøtter, smeltet smør og kakao i en bolle. Visp egg og sukker luftig og rør inn kakaoblandingen. Tilsett resten av ingrediensene.

3

Smør og strø en liten langpanne (20x30 cm) og hell i røren. Stek kaken i ca. 25 minutter. Test med en bakepinne om kaken er ferdig stekt.

4

Glasur

Kok opp fløten og tilsett hakket sjokolade og hasselnøtter. Rør til sjokoladen er smeltet og glasuren er glatt. Legg på glasuren når kaken er avkjølt.