Sett stekeovnen på 150 °C varmluft.
Ha smør, vann og kakao i en liten kjele og smelt det sammen. Ta kjelen av varmen og la det avkjøles litt.
Bland sukker, hvetemel, vaniljesukker, natron, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett smørblandingen og rør det hele sammen til en jevn masse. Tilsett yoghurt og egg og rør røren godt sammen til den er glatt og jevn.
Hell røren i en smurt langpanne (20 x 30 cm) med bakepapir i bunden.
Stek kaken i midt i ovnen.
Test med en bakepinne om kaken er ferdigstekt. Kaken er ferdig når deigen ikke fester seg til pinnen. La kaken avkjøles i langpannen.
Steketid: ca. 30 Minutter
Løsne kanten av kaken fra formen og fjern bakepapiret. Skjær av toppen av kaken så den blir plan. Skjær også av ytterkantene. Vend bunnen opp ned, del kaken i to på midten av langsiden så det blir to avlange biter på ca. 9x29 cm. Skjær de to bitene i trekanter, det blir ca. 7 trekanter på hver bit. Stikk en ispinne i bunnen av hver trekant.
Ha innholdet av en pose Base for Buttercream i en bolle og tilsett romtemperert smør, peppermynteekstrakt og grønn konditorfarge. Pisk først kort ved lav hastighet og deretter ved høy hastighet i 2-3 minutter til smørkremen er lys og luftig. Tilsett fløten og pisk raskt sammen.
Ha peppermyntefrostingen i en sprøytepose med en rosebladtipp (ø 16 mm). Sprøyt et sikksakk mønster på hver kake fra juletreets topp til bunn. Pynt med Taste of Christmas Sugar Decoration.
Juster mengden av peppermynte etter smak, den kan også utelates.
Legg kakerestene i fryseren og samle sammen fra andre kaker også til det er nok til å lage romkuler eller cakepops.
Mangler du ispinner kan de også utelates.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker