Marengskrans som spiselig bordpynt

Dekorer festbordet med disse vakre og spiselige marengskransene.

ca. 15 - 20 stykker

Enkel 30 minutter

Passer fint til bryllup, dåp og bursdag, og fargene kan endres så de matcher resten av borddekkingen.

Ingredienser

preparation

Tilberedning

Utstyr

5 Sprøyteposer og 3- 5 forskjellige tipper. Vi har brukt forkjellige stjernetipper, en rund tip og en flat bladtip.

1

Sett stekovnen på 100 °C varmluft.

2

Marengs

Pisk eggehvitene så stive og luftige at man kan vende bollen opp ned uten at eggehvitene faller ut. Dryss i litt og litt sukker under pisking. Pisk til marengsen er seig og alt sukker er oppløst.

Fordel marengsen i 5 boller og farg de til ønsket farge. Ha hver farge i sprøyteposer med forskjellige tipper.

Tegn 10- 12 sirkler på baksiden av to ark med bakepapir. Snu arkene og legg de på to stekeplater. Sprøyt små topper langs sirklene. Pass på at de forskjellige marengstoppene henger sammen.

3

Stek de i ca. 1 time på 100 °C varmluft. Slå deretter av ovnen og la marengskransene stå i ettervarmen. La de tørke i ovnen over natten. Oppbevares i en lufttett kakeboks.

Disse kransene kan tilpassess forskjellige fargetemaer. Man kan for eksempel farge all marensen i samme farge bare sterkere og svakere, man kan blande konditorfarger, tilsette litt lilla til rødt eller litt grønt til blått.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei